Τρίτη 23 Απριλίου 2019

19 χρόνια ΛΕΦΚΑ & Jurassic Band live, 6 Απρίλη 2019




Τα 19χρονα γενέθλια της ΛΕΦΚΑ γιορτάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο, μαζί με τους Jurassic Band…οικογένειά μας πλέον!!!!
 Μέλη και πολλοί φίλοι, κόσμος που στηρίζει την μακροχρόνια παρουσία της λέσχης στους δρόμους και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, βρέθηκαν στο χώρο μας χθες βράδυ για να μας ευχηθούν και να απολαύσουν μια εγγυημένα rock μουσική βραδιά!!!
 Οι Jurassic Band ανανεωμένοι με καινούργιο μουσικό ρεπερτόριο σε διαχρονικά και αγαπημένα κομμάτια της rock, δημιούργησαν απ’ τις πρώτες κιόλας νότες τους μια ατμόσφαιρα μελωδική αλλά και εκρηκτική!
 Διαβασμένη και δεμένη μπάντα, εγγύηση ποιότητας, απέσπασε τις πιο θερμές αντιδράσεις απ’ όλους μας,καθώς οι ηλεκτρικές κιθαριστικές ακροβασίες του αγαπημένου μας κι αυθεντικού Τάκη Μακρή δονούσαν το χώρο.
 Στο μπάσο ο Πέτρος Φρονίστας εντυπωσιακός, ήρεμη δύναμη και στα ντραμς ο πάντα ακούραστος και στιβαρός Χρήστος Κουράσης καθοδηγούσαν τη βραδιά ως οι απόλυτοι μετρονόμοι.

 Βέβαια, τίποτα δεν θα ακουγόταν τόσο όμορφο χωρίς την παρουσία του πηγαίου ταλέντου και της εκπληκτικής κι αισθαντικής φωνής της Χριστίνας Μακρή αλλά και της δυναμικής παρουσίας επίσης στα φωνητικά του γλυκύτατου κι αγαπημένου Χρήστου Σιγαλού.
 Δυο φωνές που τέλεια αλληλοσυμπληρώνονται και είτε όταν είναι μόνες είτε ως ντουέτο, δημιουργούν πάντα υπέροχο αποτέλεσμα και ιδανικό ταίριασμα με τα φωνητικά του Τάκη Μακρή.


 Η ΛΕΦΚΑ ευχαριστεί όλους εκείνους που βρέθηκαν χθες κοντά της και της ευχήθηκαν να τα χιλιάσει, αλλά και τους Jurassic Band, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια είναι στο πλευρό του χώρου κι εμείς επιλέγουμε πάντα να γιορτάζουμε μαζί τους αληθινά, μουσικά κι αυθεντικά τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας!!!!
 Συνεχίζουμε….πηγαίνοντας γι’ άλλα με μόνιμο και αέναο σύνθημά μας, πως "Οι τροχοί μας δεν έχουν σύνορα!"