Τρίτη 23 Απριλίου 2019

19 χρόνια ΛΕΦΚΑ, επετειακή στο Σκορπονέρι 7 Απριλίου 2019







 Λίγο πριν το 2000, κάποιοι μοτοσυκλετιστές ανακάλυψαν ότι μοιράζονται την ίδια απογοήτευση και για τον τρόπο που αντιμετωπιζόταν η μοτοσυκλέτα στην σύγχρονη κοινωνία,και για την αποξένωση και την έλλειψη ανθρώπινων και φιλικών σχέσεων γενικότερα.
 Ακολούθησε λοιπόν η δημοσίευση μιας αγγελίας-κάλεσμα σε όλους εκείνους που αγαπούσαν τη μοτοσυκλέτα όχι απλά σαν μέσο μετακίνησης αλλά και σαν τρόπο ζωής στα γνωστά τότε περιοδικά του χώρου,η οποία στάθηκε η αφορμή για τη δημιουργία της ΛΕΦΚΑ.
 Από τότε πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια,μέσα απ’ τα οποία η ΛΕΦΚΑ αμετακίνητη στις αρχικές της αξίες, και φυσικά τους στόχους και τα όνειρά της…έγινε σοφότερη, δυνατότερη και γέμισε τις αποσκευές της με απίστευτες αναμνήσεις, και μοναδικές εμπειρίες, με αληθινούς φίλους, με πολύτιμα συναισθήματα και πολλά ,πολλά,πολλά χιλιόμετρα…ΚΑΙ μέσα στην Ελλάδα ΚΑΙ στο εξωτερικό!!!
 Η εκδρομή στο Σκορπονέρι-που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή-σηματοδοτεί τη συνέχεια ,αλλά και τη σύνδεση με την μέχρι τώρα πορεία της ΛΕΦΚΑ στο χρόνο. Χρόνια πολλά λοιπόν χωρίς τούρτες και ψεύτικες τυμπανοκρουσίες, αλλά με εκδρομές, μακρινά ταξίδια, συναυλίες, κατασκηνώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, κοινωνική παρέμβαση, φιλικές συνευρέσεις με σκοπό πάντα την ουσιαστική ανθρώπινη επαφή!!!!!