Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Θέατρο Σκιών από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό στη σκηνή της Αντίθεσης 16/12/17





Η παράσταση του Θεάτρου Σκιών στο νέο χώρο της ΛΕΦΚΑ-ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ, μας έφτιαξε τη διάθεση και μας διασκέδασε χαρίζοντάς μας κέφι και αβίαστο γέλιο. 
Ο Καραγκιόζης, τα Κολλητήρια και όλος ο θίασος της μακρόχρονης αυτής παράδοσης που έφτασε μέχρις εμάς χωρίς να χάσει τον δυναμισμό της,με ανατρεπτική διάθεση,μουσική, τραγούδι, σάτιρα κι αυτοσχεδιασμό,μας διηγήθηκε την ιστορία του Καραγκιόζη με το αναμενόμενο πάρτυ της Βεζυροπούλας, παρουσιάζοντας ένα όμορφο κείμενο για μικρούς και μεγάλους και διακωμώδησε συγχρόνως τα όσα τραγικά συμβαίνουν σε όλους μας... 
Ευχαριστήσαμε και χειροκροτήσαμε θερμά τον Αλέξανδρο Μελισσηνό-άξιο συνεχιστή της τέχνης του θεάτρου σκιών και γιο του Ιάσονα Μελισσηνού-και για το άρτιο αποτέλεσμα, αλλά και γιατί αντικατέστησε επάξια τον άρρωστο Ιάσονα. 
Ο Καραγκιόζης εκτός από παρελθόν έχει και μέλλον !!! 
Βρίσκει έτσι κι αλλιώς αποδέκτες πάντα τα παιδιά,τους μεγάλους που συνεχίζουν να είναι παιδιά και έχοντας ως έμπνευση την επικαιρότητα,δημιουργεί σταθερά ένα πιστό κοινό! 
Στο τέλος της παράστασης οι μικροί φίλοι του,είχαν την ευκαιρία να παίξουν για πολλή ώρα κι αυτοί με τις φιγούρες στον μπερντέ που δεν είχε ακόμα σβήσει τα φώτα του.