Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

4ο Μουσικό φεστιβάλ "Νίκος Δόικας", 24-25 Αυγούστου 2012




  Η ΛΕ.Φ.ΚΑ όπως και η ΑΝ.Α.Σ.Α τηρώντας την υπόσχεση που είχε δοθεί πέρσι από όλους μας, παραβρέθηκαν και φέτος στο 4ο Μουσικό φεστιβάλ στη Ζήρεια για τη μνήμη του Νίκου Δόικα. Οι σκηνές στήθηκαν με τη μουσική υπόκρουση των πρώτων συμμετεχόντων που είχαν ήδη ξεκινήσει να παίζουν. Τόσο η Παρασκευή όσο και το Σάββατο μας επιφύλαξαν ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις και νιώθαμε πως όλοι όσοι βρισκόμασταν εκεί ήμασταν ένα μικρό κομμάτι μιας μεγαλύτερης παρέας. Περάσαμε πραγματικά πολύ όμορφα και γεμίσαμε τις αποσκευές μας με πολύ δυνατές στιγμές.
  Όσο το φεστιβάλ αυτό διατηρεί τα χαρακτηριστικά της μη εμπορευματοποίησης, της έλλειψης σκοπιμοτήτων, της αφιλοκερδούς συμμετοχής τόσο των διοργανωτών όσο και των συμμετεχόντων και για το ότι γίνεται για τη μνήμη του Νίκου Δόικα, εμείς θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε με την παρουσία μας και κάθε χρόνο θα δίνουμε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.














Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Δαλματικές Ακτές 6-14 Αυγούστου 2012


  Κόντρα στους δύσκολους καιρούς η ΛΕ.Φ.ΚΑ ταξίδεψε στο εξωτερικό για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Με απώτερο στόχο την ακτογραμμή των Δαλματικών ακτών ταξίδεψε μέσα από την Αλβανία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την Κροατία.
  Η καλή οργάνωση και προετοιμασία της εκδρομικής ομάδας της ΛΕ.Φ.ΚΑ, καθώς και η ομαδικότητα και η φιλία ήταν υπεύθυνες για την επιτυχημένη απόδραση.
Φωτογραφίες:






  Επιστρέφοντας στην Ελλάδα
ΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ